Tempel Optiek

Bij Tempel Optiek vind je de allernieuwste trend brillen, kinderbrillen en zonnebrillen, de beste oogzorg en vakkundige techniek van het hoogste niveau. Ook voor contactlenzen kun je hier terecht. Tempel Optiek werkt samen met de beste vormstabiele contactlens leveranciers zoals Procornea, NKL en Microlens. Deze leveranciers komen allen uit Nederland en behoren tot de top van de wereld.

Kidsplan &Trends

De medewerkers bezoeken regelmatig internationale beurzen, zo ben je er van verzekerd brillen, kinderbrillen en zonnebrillen naar de allernieuwste trend te kunnen vinden. Ook is het hier een feest om een kinderbril uit te zoeken. Met merken als B-Big, Vingino, Ray Ban en Capo is er volop keus! Tempel Optiek heeft een speciaal kidsplan.

Wil je een optometrist raadplegen? Stap gerust binnen, de medewerkers vertellen je graag en vrijblijvend van alles over het optometrische onderzoek.

Loop Tempel Optiek & Hoorcentrum ook eens binnen voor een vrijblijvende hoortest. Net zoals de bril zijn hoortoestellen er in vele maten, vormen en kleuren te verkrijgen. Met een subliem geluidskwaliteit ook in moeilijke situaties zoals feestjes, recepties, vergaderingen, maar ook op de fiets en de motor. Maar hoe goed een hoortoestel ook is, alles hangt af hoe deskundig het toestel wordt aangemeten.