Jouw Marktkraam


Zoek je graag naar unieke koopjes? Of puilen je kasten juist uit en zou je er graag iets van verkopen? Bij Jouw Marktkraam vind je het allemaal!

Tegenhanger

Jouw Marktkraam is de tegenhanger van Marktplaats. Veel mensen kopen en verkopen spullen via Marktplaats.nl. Dat is een mooie manier om goederen een 2e leven te geven. Je kunt het aanbod van tevoren echter niet zien en kleding of schoenen kun je niet passen. Jouw Marktkraam biedt hiervoor dé oplossing.

Duurzaam

Gebruikte spullen een 2e kans geven is niet alleen leuk, maar ook duurzaam en economisch interessant. Je verdient er geld mee en daarnaast maak je er iemand anders weer blij mee. Je kunt een kraam huren om je gebruikte, goed bewaarde of dubbel gekochte producten te verkopen.

Hoe werkt het?

Je huurt 1 of meerdere kramen voor een periode van een week of langer. Met de barcodestickers die je krijgt, prijs je zelf je spullen en vervolgens richt je jouw kraam zo aantrekkelijk mogelijk in. Daarna heb je er geen omkijken meer naar. De medewerker van Jouw Marktkraam zorgt voor de verkoop. Jouw verkoop wordt door het barcode systeem geregistreerd en aan het einde van de huurperiode verrekend.

Er zijn Jouw Marktkraam winkels in heel Nederland.
Op koopzondag (1e zondag van de maand) open van 12:00 tot 17:00 uur.
Volg Jouw Marktkraam op facebook.