Hobbyiaan Handwerkcentrum Schiedam

In deze winkel kijken klanten hun ogen uit. Je vindt hier een keur aan handgemaakte cadeau-artikelen. Zoals sieraden, tassen, kussens, woondecoraties, baby-artikelen en vele leuke hebbedingen. De winkel is kleurig en fleurig en levert altijd een origineel cadeau op.

Zelf aan de slag

Als je zelf creatief aan de slag wilt gaan, kun je hier terecht voor brei- en haakgarens, viltpakketjes en overige handwerk materialen. Naast de verkoop van diverse garens, brei- en haakaccessoires, deelt Martine Scheide van Hobbyiaan graag haar kennis met anderen. Heb je hulp nodig bij een patroon of kleuradvies voor een project, zij helpt je graag.

Kom vrijblijvend langs en neem het patroon mee van wat je zou willen maken, je krijgt dan goede adviezen bij de aanschaf van garens. Hobbyiaan Handwerkcentrum Schiedam is er voor al je creatieve projecten op het gebied van breien en haken.

Brei- en haakclub

Tijdens de ochtenduren is Martine druk met de brei- en haakclubs die bij haar aan de grote tafel in de winkel aanschuiven. Dan is de winkel gesloten. Wil je ook deelnemen aan een club? Meld je dan aan via de website.

Hobbyiaan is verkooppunt van

  • Annell
  • Lammy Yarns
  • Drops Design/Garnstudio
  • Rico Design