28 januari 2019

Tussen Kunst & Kitsch

Je gaat steenrijk weer naar huis, of een illusie armer! Maandag 28 januari zijn er weer opnames van het AvroTros programma Tussen Kunst & Kitsch.

Aanwezig bij tv opnames

Het kost €10,00 om aanwezig te zijn bij de opnames. In ruil daarvoor hoor je wel wat jouw spulletjes waard zijn, zie je presentator Frits Sissing live aan het werk en maak je tv-opnames achter de schermen mee.

Wil je bij de opnames aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via de website van AvroTros. Taxateurs schatten de waarde in van spullen die bezoekers meebrengen. De hoogste tijd dus om je zolder of schuurtje leeg te halen!

Echt niet

Wat je echt niet mee moet nemen zijn horloges uit 1900, Maastrichts aardewerk en armbanden of kettingen van dubbeltjes en kwartjes. Daar zien de taxateurs zoveel van, dat de waarde van deze spullen laag ligt. Dubbeltjes en kwartjes zijn helemaal niets meer waard zodra ze gesoldeerd worden. 

Vaker te gast

Het Stedelijk Museum Schiedam is een keer eerder het decor geweest van het televisieprogramma. In 2014 was het, van oorsprong Engelse programma, ook te gast in het museum.