25 mei 2019

SWAN.Schiedam


SWAN, dé lifestyle market van Nederland en België, komt in de ‘early summer’ naar Schiedam in een kleinere en intiemere setting, ook wel 'MINI-SWAN.Schiedam' genoemd. Zaterdag 25 en zondag 26 mei shop je hier de mooiste handmade kleding, sieraden & vintage.

Smaakt de kleinere MINI-SWAN.Schiedam versie naar meer? Dan kun je uiteraard de agenda raadplegen op de website van SWAN. voor alle informatie omtrent de locatie en datums waar de toekomstige SWAN. events zullen plaatsvinden.

Authentieke food trucks & muziek

Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks bij de buren: op het festival Proef! De Plantage.

SWAN.

SWAN. is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grote publiek willen tonen. Dit uit zich in een markt waar divers aanbod als handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers.

S'DAM festivalweekend

MINI-SWAN.Schiedam is onderdeel van het S’DAM Festivalweekend 25 & 26 Mei. Een weekend vol zomergevoel met o.a. Gin Fever, Proef! de Plantage, SWAN. Schiedam en een Loungeboot Distillers Tour i.s.m. Schiedamse distilleerders.