8 maart 2018

SVP Walking Dinner - Tasty Generations

Ontmoeten, samen eten en elkaar inspireren aan de (keuken)tafel. Loop jij op donderdag 8 maart de culinaire route of ga je koken? Voor alle vrouwen en meiden die van Schiedam houden! Reserveren is niet meer mogelijk, volgeboekt!  

Culinaire route lopen

Met een klein groepje vrouwen loop je een route door de stad, langs verschillende adressen waar je gezellig aan elkaars keukentafel aanschuift. Alle vrouwen en meiden die van Schiedam houden kunnen zich aanmelden.

Je kunt je alleen aanmelden, of als groep (maximaal 4 personen per groep). Neem je vriendin, buurvrouw, moeder, oma, (schoon)dochter, collega mee!

Bijzonderheden

  • Eten, genieten en gezelligheid voor slechts €15,00 per persoon
  • Start: De gezamenlijke start is om 17:30 uur in de bibliotheek Korenbeurs, Lange Haven 145
  • Einde: Een gezamenlijke feestelijke afsluiting vanaf 20:30 uur op een verrassende locatie
  • Ontmoet nieuwe mensen in je 'eigen' stad
  • Verrassende (thuis)locaties in Schiedam
  • De kaartverkoop loopt tot en met 28 februari. Reserveren is niet meer mogelijk, volgeboekt! 

Koken Eten Ontmoeten

Op donderdag 8 maart wil het Schiedams Vrouwen Platform voor de 9e keer vele deuren openen die anders gesloten blijven. Het SVP Walking Dinner op internationale vrouwendag is een initiatief waaraan zoveel mogelijk vrouwen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren. Je neemt een kijkje bij elkaar in de keuken: vrouwen uit Schiedam koken voor elkaar.

Samen uit Samen thuis

De start en en einde van dit superleuke event is op een centrale locatie in de stad. Bij de startlocatie krijg je jouw culinaire route en groepsindeling uitgereikt. Bij de eindlocatie verzamelen alle deelnemers, zowel de route lopers en de kookteams, om met een hapje en drankje de gezellige avond samen in stijl af te sluiten.

Aanmelden als kookteam

Wil je je graag aanmelden als kookteam? Ga dan naar www.svpwalkingdinner.nl/kookteam