28 november 2018

Preview De Heksen

Woensdag 28 november is de 2e gratis preview van De Heksen (8+), de kerst familievoorstelling van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam. Een dag later, op donderdag 29 november, kun je lekker griezelen op de Grote Markt en in de Waag tijdens het Heksenfeest!

Preview De Heksen (8+)

Bezoek op woensdag 28 november om 16:00 uur de 2e gratis preview van de kerst familievoorstelling De Heksen (8+), naar het boek van Roald Dahl, in de foyer van Theater aan de Schie. De Heksen (8+) is de kerst familievoorstelling van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam.

Over De Heksen (8+)

In De Heksen probeert Max met behulp van zijn oma te voorkomen dat heksen alle kinderen betoveren. Helaas wordt hij zelf voor eeuwig in een rat veranderd. Hoewel... in deze Schiedamse kerstvoorstelling krijgen ze hulp uit wel héél onverwachte hoek.
De voorstelling De Heksen (8+) is van zaterdag 15 december tot en met donderdag 27 december 7 keer te zien in Theater aan de Schie. Na afloop van de preview is het mogelijk om kaarten te kopen voor De Heksen.

Griezelen op de Grote Markt

Kom voor een griezelige avond op donderdag 29 november naar het Heksenfeest op de Grote Markt en de Waag in Schiedam. Vanuit alle hoeken en gaten komen er heksen tevoorschijn. Laat je verrassen en ga mee op een spannend avontuur in de schemering. Het Heksenfeest is geschikt voor klein en groot. Kinderen wel onder begeleiding.
Stap mee in de wereld van heksen

Huiver en ril om 19:30 uur bij een preview van de voorstelling De Heksen (8+), oefen toverspreuken, brouw je eigen toverdrank, warm je op bij de vuurkorven en luister naar enge verhalen, smul van griezelsnoep en doe mee aan de Heksenspeurtocht door de Schiedamse winkelstraten en maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling.

Het Heksenfeest is een gratis activiteit voor het hele gezin. Voor speciale hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.