19 april 2019

OPENARTEXCHANGE - Fenneke Hordijk

Op Goede Vrijdag 19 april en Stille Zaterdag 20 april laat Fenneke haar bewerking van de Psalmen in gedichtvorm van Lloyd Haft zien. Twee enorme rollen beschreven en getekend rijstpapier van elk 20 meter lang, welke gedurende 3 jaar fungeerden als een soort dagboek voor de kunstenares.

Voor deze gelegenheid is dit bijzondere werk niet alleen geheel ontrold te zien zijn, maar wordt ook door Fenneke persoonlijk geïntroduceerd en toegelicht.

In het kader van de lopende tentoonstelling “Back to human” organiseert het internationale kunstcentrum OpenArtExchange een bijzondere performance door kunstenaar Fenneke Hordijk.

Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de tentoonstelling Back to human dat zowel foto’s, collages, schilderijen als installaties omvat. 

Openingstijden

Vrijdag 19 april en zaterdag 20 april om 16:00 uur.

OpenArtExchange

OpenArtExchange is een internationaal kunstcentrum dat niet-westerse kunstenaars ondersteunt en verbindt met de westerse kunst- en cultuurwereld, onder meer via actieve exchange programma’s met lokale kunstenaars vanuit haar tijdelijke locatie in het museumkwartier van Schiedam, in afwachting van een permanente locatie in de regio Rotterdam.

Combineer je bezoek met andere locaties op loopafstand, zoals het Stedelijk Museum Schiedam, KunstWerkt en de Ketelfactory.

Foto ‘Detail psalmenrol’ van de kunstenaar Fenneke Hordijk (©Fenneke Hordijk)