9 maart 2019

Livingroom concert - Eva Almagor

Eva speelt in 10 huiskamers door heel Nederland! Er komen liedjes van muzikale helden voorbij die ze nog niet eerder speelde én Eva nodigt gastmuzikanten uit. Mis dit intieme concert in Schiedam op zaterdag 9 maart niet!

Lovende kritieken

Muziek vol met blues, roots en southern soul en een stem die je doet denken aan zangeres zoals Bonnie Raitt, Susan Tedeschi & Norah Jones. Deze zangeres en schrijfster dompelt je onder in haar hoopvolle autobiografische liedjes.

Al jaren brengt Eva Almagor in eigen beheer muziek uit. Ze deed live shows in Nederland, Duitsland en België plaats en muzikale bezoekjes aan alle nationale radiostations van Nederland. Ook stond ze in het voorprogramma's van De Dijk, Krystl, Dany Lademacher's Wild Romance & JJ Grey & Mofro (VS) en eigen festival DIG IN DEEP. In 2016 was de release van haar debuutalbum Against the grain en deze werd ontvangen met lovende kritieken.

"Een verfijnde mix van blues en roots, zorgvuldig gesmeed tot warmbloedige songs, hoopvol en opgetogen. Je krijgt de oprechte neiging om die Amerikaanse auto te gaan kopen en vervolgens een reis naar de VS te boeken.." -OOR-

Goed om te weten:
Na ontvangst van je orderbevestiging ontvang je het adres van de locatie van het optreden per e-mail.