22 februari 2018

Literair Cafe - Oek de Jong

Tijdens dit literair café, op donderdag 22 februari is Oek de Jong te gast. Oek de Jong is de schrijver van een oeuvre van romans, verhalen en essays.

Oek de Jong

Oek de Jong is de schrijver van een oeuvre van romans, verhalen en essays. Zijn bekendste boeken zijn de romans Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras, Hokwerda’s kind en Pier en oceaan. Zijn werk werd in negen landen vertaald en bekroond met diversen literaire prijzen. Daarnaast werd hij viermaal genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en Gouden Uil. Tijdens het Literair Café verzorgt Het Schiedams Boekhuis de boekverkoop. Zo kunnen bezoekers na afloop van het optreden het werk van Oek de Jong door de auteur laten signeren.

Kaarten voor het 'Literair café' zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek in de Korenbeurs en de Schiedamse boekhandels. 
Reserveren kan ook via: klantenservice@debibliotheekschiedam.nl

Literair café

Het literair café wordt in samenwerking met het vorig jaar opgerichte Literair Gezelschap Schiedam georganiseerd en vindt plaats op iedere laatste woensdag van de maand.

Tijdens deze inspirerende literaire avonden kunnen de bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek, hun eigen leeservaringen delen en elkaar natuurlijk ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.