29 januari 2020

Literair Café - Ellen Deckwitz

Tijdens de Gedichtenweek, is op woensdag 29 januari Ellen Deckwitz te gast bij Literair Café.

Ellen Deckwitz is een Nederlandse dichteres, schrijfster, theatermaakster en columniste. Ze schrijft onder meer voor NRC Next en NRC. Sinds Ellen Deckwitz haar entree in de letteren maakte, is zij niet te stuiten: de afgelopen jaren verschenen verschillende prijswinnende bundels en boeken.

Daarnaast presenteert ze geregeld poetry slams en won ze er zelf ontelbare, haalde de finale van het televisieprogramma De slimste mens, trekt de wereld over om nieuwe poëzie te ontdekken en maakt theater.

In het najaar van 2019 verscheen de dichtbundel Hogere natuurkunde.

Waar: Bibliotheek Schiedam in Korenbeurs, Lange Haven 145
Wanneer: Woensdag 29 januari
Hoe laat: 20:00 uur tot 22:00 uur
Tickets: €10,00 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam. Scholieren betalen op vertoon van hun C.J.P. €5,00
Toegangskaarten voor het 'Literair café' zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek in de Korenbeurs en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan ook via: klantenservice@debibliotheekschiedam.nl

Literair café

Het literair café wordt in samenwerking met het Literair Gezelschap Schiedam georganiseerd. 
Iedere laatste donderdag (soms woensdag) van de maand is er een literair café in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Een inspirerende literaire avond waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen, elkaar ontmoeten tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.