14 december 2017

Let's go West - nieuwbouwproject

Op donderdag 14 december kunnen toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject Let’s go West tijdens dit event, met interactief karakter, aangeven waar hun belangstelling naar uitgaat.

Haven-, city- of parkview

Gaat de voorkeur uit naar een hogere woon toren of wordt er gekozen voor een lage. En welk uitzicht wordt het meest geambiërd: een haven-, city- of parkview.

Tijdens het event presenteert Heembouw Wonen BV concrete informatie over de 30 koop appartementen en penthouses, zo is de verrassende uitstraling van de 2 woongebouwen te zien, de verschillende indelingsvarianten van de woningen en de verschillende afmetingen van de appartementen.

De invulling van de begane grond komt eveneens aanbod, alsmede de inrichting van de buitenruimte, de parkeermogelijkheden en een indicatie van de verkoopprijzen. Tijdens de event zijn de medewerkers van Let's go West aanwezig om alle vragen te beantwoorden en te laten zien hoe bijzonder dit stukje Schiedam is.

De schakel tussen stad en haven: dichtbij de historische binnenstad, de dynamische haven, de groene Poldervaart, de A4 Amsterdam-Antwerpen en de metro.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor het event.

Let’s go West

Binnen de Rotterdamse Ruit, tussen de Schiedamse Wiltonhaven en de eeuwenoude Poldervaart, komt Lets go West, een gebouw met groene uitstraling bestaande uit 2 woontorens. Met in totaal 149 woningen. Dertig appartementen op de bovenste 3 lagen zijn bestemd voor de verkoop.

De overige 119 zijn huurappartementen. Op de begane grond zijn voorzieningen te vinden zoals een brasserie, een versmarkt en begeleide sportfaciliteiten met onder het gebouw een parkeergarage voor bewoners en bedrijven.

Voor de ontwikkeling en uitwerking van het plan is WoH een samenwerking aangegaan met Heembouw Wonen BV, een ontwikkelende bouwer uit Roelofarendsveen.

Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de uitwerking van Lets go West. Zo is het voorlopig ontwerp (VO) afgerond en wordt de verdere invulling steeds concreter.