26 april 2018

Koningsnacht


Dress code oranje, live muziek, swingen en gezelligheid. Koningsnacht vier je donderdag 26 april in de Grote- of Sint Janskerk of in één van de horecazaken in Schiedam.

Koningsnacht in de kerk

Op Koningsnacht pakt de Grote- of St. Janskerk uit met een swingend muziekspektakel. En niet geheel onbelangrijk: de entree is gratis. Doe je dansschoenen aan en ga los op de optredens van Johnny Valentino, One Two Trio, DJ Ikey en de Lekke Band. Kom op tijd, want vol = vol.

Oranjefeest in de stad

Ook bij verschillende horecazaken vier je op donderdagavond en -nacht het Oranjefeest met live artiesten en dj’s. Bij LUCAS Drinkwinkel draait bijvoorbeeld DJ LOEKIE Hollands goud, voor jong en oud. Voetjes mogen van de vloer vanaf 21.00 uur. Bij Café Sjiek is het zingen en swingen aan de bar met kroegzanger Andrew. In Zaal Beatrix is de Kingsnight Edition van het Schiedam Dance Event.

Bij St Joris Doele ben je aan het goede adres voor A classy Kingsnight out. Om de avond goed te beginnen, is er een BBQ door The Grill Room en de GT's staan ook zeker weer klaar. Vanaf 21.00 uur draaien de dj's Malos Gentes en Yuri Viroj de lekkerste beats. Tickets voor A classy Kingsnight out: €7,50 & door = more (mits niet uitverkocht).