7 februari 2019 - 3 april 2019

Expositie Ton Delfos - Iceland

Ton Delfos heeft in 2014 en 2015 fotografiereizen gemaakt naar IJsland. Een kleine selectie daarvan kun je tot en met woensdag 3 april bekijken in Inloophuis De Wissel. De foto’s van IJsland worden gepresenteerd op Alu-Dibond, achter acryl en afgedrukt op canvas.

De fotograaf

Ton (1958) is een actieve fotograaf die regelmatig in Vlaardingen bezig is. Hij probeert dan de sfeer en emotie van zijn IJsland foto’s te vangen in Vlaardingen foto’s.

Hij is lange tijd lid geweest van de Vlaardingse fotoclub AFVV (Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen) waar hij veel inzichten heeft opgedaan en zich tot de top mocht rekenen.

Hij fotografeert sinds 2000 en heeft zich alles zelf aangeleerd door veel te lezen en te experimenteren. Nu is hij een ervaren freelance fotograaf met veel technische kennis waarmee hij zijn fotografie iets extra’s mee probeert te geven.

De Wissel

De Wissel is een project van de kerken die zijn aangesloten bij de Raad van Kerken in Schiedam.
De Wissel is een plek waar mensen kunnen binnenlopen voor ontmoeting, informatie, een gesprek, bezinning of wat te lezen. Een soort huiskamer voor iedereen, voor Schiedammers en passanten.

Foto: Ton Delfos