10 september 2019 - 25 september 2019

Dusty Mixedfeelings


Dusty Mixedfeelings is een theatrale roadtrip met de bus en in het theater, doordrenkt met country, blues en rock-’n-roll. De muziekvoorstelling bestaat uit 3 verhaallijnen. Die van moeder Hetty (Frédérique Spigt), Thomas (Yorick Zwart) en Joy (Anne Rats), waartussen het publiek verdeeld wordt.

Je hoort slechts ‘one side of the story’, maar maakt uiteindelijk dezelfde afsluiting in het theater mee. Twee van de drie verhalen spelen zich af in een rijdende bus, onderweg naar het theater, waar het 3e verhaal gespeeld wordt en de voorstelling in een vlammend, emotioneel feest uitmondt, waar de vonken vanaf springen!

Theatrale roadtrip

10 en 11 september - bus naar Theater Rotterdam
Theater aan de Schie is opstapplaats voor de bus. De bus brengt je naar Theater Rotterdam. Je beleeft in de bus de verhaallijn van Yorick Zwart. Aangekomen bij Theater Rotterdam vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop word je weer met de bus naar Theater aan de Schie gebracht.

15 t/m 17 september - bus naar Theater Walhalla
Theater aan de Schie is opstapplaats voor de bus. De bus brengt je naar Theater Walhalla. Je beleeft in de bus de verhaallijn van Anne Rats. Aangekomen bij Theater Walhalla vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop word je weer met de bus naar Theater aan de Schie gebracht.

20 t/m 25 september - vaste locatie spiegeltent op het toneel
De spiegeltent op het toneel van Theater aan de Schie is de locatie voor de verhaallijn van Frédérique Spigt. Je bent de hele voorstelling te gast bij Frédérique Spigt. Halverwege de voorstelling worden alle bus gasten (die vanuit Theater Rotterdam en Theater Walhalla zijn vertrokken per bus) samengevoegd met de gasten die al aanwezig zijn in de spiegeltent. De afsluiting vindt plaats in de spiegeltent.

Dusty Mixedfeelings is een coproductie van: De Stokerij Schiedam, Theater aan de Schie, Theater Walhalla en Theater Rotterdam.
Spel: Frederique Spigt, Yorick Zwart, Anne Rats
Concept en tekst: Anne Rats/Koen Wouterse
Regie: Koen Wouterse

Tickets: €22,50 Check de website

Foto: John Middelkoop