13 juli 2019

Distillers Academy - Masterclass

Na deze Distillers Masterclass ben je een echte kenner! Je mixt, ruikt en herkent de botanicals en maakt kennis met de theorie van technieken en smaken.

Signature cocktail
De professionele bartender heet je welkom in de voormalige brandersmolen De Palmboom terwijl hij een heerlijke Distillers Academy signature cocktail voor je maakt.

College
Je beklimt de molentrappen naar de sfeervolle masterclassruimte. Hier leer je van een vak expert wat een distillaat uniek maakt aan de hand van botanicals en boeiende achtergrondverhalen. Proef, ruik en ontdek tijdens een proeverij hoe de verschillende dranken en merken zich van elkaar onderscheiden.

Perfect serve
Na het college neem je weer plaats aan de bar. De Startender geeft een vakkundige show weg: beroemde Schiedamse jenevers, gins, wodka’s, moutwijnen en likeuren gaan in een perfecte mix.

Met de juiste combinatie van ingrediënten (botanicals), verhoudingen, het beste glas, de ideale temperatuur en de ultieme garnering krijg je de Perfect Serve.

Experiment
Dan is het aan jou! Experimenteer en probeer terwijl je je eigen Perfect Serve samenstelt. De bartender geeft je tips & tricks over dranken, het juiste glas, botanicals en garnering.

Certificaat
Na deze gezellige masterclass verlaat je de Distillers Academy als expert en met een heus Distillers Certificaat.  Je bent een boeiende leerzame ervaring en kennis rijker. Je weet nu van alles over het ambachtelijke en bijzondere distilleerproces, de trends en ontwikkelingen van gedistilleerd in het algemeen en de Schiedamse distillaten in het bijzonder.

Tickets

Voor €85,00 per persoon doe je zaterdag 13 juli mee met deze unieke masterclass.
Je kunt je ticket uitprinten, of op je smartphone tonen.

Bijzonderheden:

  • De masterclass bestaat uit: College, Perfect Serve, Experiment en Certificaat
  • De masterclass is van 15:00 tot 18:00 uur
  • Ben je 18 jaar of ouder dan ben je welkom in de masterclass
  • In de Distillers Academy in molen De Palmboom is geen lift
  • In de Distillers Academy is geen horeca
  • Reserveren is verplicht
  • Je kunt reserveren tot 3 dagen voorafgaande aan de tour
  • De tour gaat door bij 8 deelnemers, dit hoor je uiterlijk 3 dagen voor aanvang