15 december 2018

Cookeloere kookworkshop Vistajine

Hou jij van eten en koken of wil je het graag leren? Ga dan mee op Cookeloere kookavontuur op zaterdag 15 december. Onder leiding van Fatima & Fouad leer je Vistajine maken. 

Kookavonturen

Cookeloere reist met haar kookworkshops door naar Schiedam Noord! Hier staat een kookavontuur Marokkaans op de planning: Vistajine met Fatima en Fouad. Alle bewoners van Noord en andere geïnteresseerden kunnen gratis meedoen. We koken op de boerderij van voorlichtingscentrum de Groene Raat.

Tijdens de 1e workshop in dit stadsdeel wordt er Marokkaans gekookt met de tajine: Vistajine met Fatima & Fouad. Deze keukenhelden leren de deelnemers een volledige Marokkaanse maaltijd op tafel te zetten. Fatima leert jou haar vistajine met verse kruiden uit de kruidentuin van de Groene Raat.

Ook wordt er platbrood gebakken en Fouad houdt de vuren gaande. Er wordt gekookt op de boerderij van de Groene Raat, een bijzondere Irado locatie in Schiedam Noord vanuit waar diverse educatieve tuinen worden beheerd en waar je je kunt laten inspireren voor het volgende tuinseizoen.

Trek gekregen? Meld je dan aan: Anne Doeksen, anne@cookeloere.nl 
Deelname aan de kookavonturen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.