District 010

Word jij de nummer 1 speurneus van District 010? Ga op pad in Schiedam, denk buiten de hokjes en ga aan het werk met je team. Alleen dan kun je de strafzaak van District 010 oplossen.

District 010 - Het programma

Schiedam. Een prachtige stad in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag met sierende grachten in de historische binnenstad, ongekend hoge windmolens en niet te vergeten: daar waar de jenever rijkelijk vloeit.

Het bedrijfsuitje District 010 dompelt je onder in een mysterieuze politiezaak in Schiedam! Test je rechercheur-skills en gebruik de juiste ondervragingstechnieken om de waarheid te onthullen. Wie zijn er binnen jouw bedrijf schuldig? Ga eens langs bij de molenaar, is de receptioniste van het Stedelijk Museum misschien iets verdachts opgevallen? Of heeft de organist van de Grote- of Sint Janskerk iets verdachts gezien?

Jij bent de detective

Gebruik je innerlijke detective om de zaak van District 010 op te lossen. Bepaal een passend onderzoek voor op de crime scene. Misschien is een sporenonderzoek een goed idee? Of ga er meteen op uit en verken de buurt. Wellicht onthul je daarmee al direct de juiste aanknopingspunten.

Hoewel de focus natuurlijk vooral op de politiezaak ligt, kom je langs de vele eyecatchers van Schiedam. Naast het onderzoeken, ontdek je dus ook de stad. Zoek naar aanwijzingen en laat je naar de uitkomst van deze zaak leiden.
Denk buiten de hokjes en los je zaak op. Na dit meeslepende bedrijfsuitje krijgen de teams de kans om even heerlijk na te genieten met een borrel. Uiteraard wordt dan ook het winnende team bekend gemaakt!

District 010 bedrijfsuitje is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • Spelprogramma inclusief materialen
  • OV- chipkaart
  • Prijsuitreiking en drankje bij de borrel

Tijdsduur: 3,5 uur.
De kosten per persoon, op basis van 20 personen, zijn €38,50 p.p exclusief BTW.