Schielanders

Aan de Johan Braakensiekstraat, op de plek waar vroeger het Zadkine huisvestte, komt Schielanders! Een prachtig nieuwbouwplan met 16 echt ruime eengezinswoningen (koopsom indicatie vanaf ca. €360.000,- v.o.n.) en 30 appartementen met aantrekkelijke buitenruimte (koopsom indicatie vanaf ca. €270.000,- v.o.n.). De verkoop is inmiddels in volle gang.

Comfortabel wonen

De architect liet zich inspireren door de bebouwing in de omgeving en kwam met een modern ontwerp. Natuurlijke materialen, grote ramen en heldere vormen worden op een speelse wijzen gecombineerd. Het resultaat is een aantrekkelijk geheel waar je heel comfortabel en duurzaam kunt gaan wonen. Zie je jezelf al wonen op deze mooie plek met het centrum heel dichtbij, de tram om de hoek en de A20 binnen handbereik?

Eensgezinswoningen

De eengezinswoningen (koopsom indicatie vanaf ca. €360.000,- v.o.n.) komen aan de westzijde van Schielanders. Ze sluiten mooi aan op de bestaande bebouwing. De huizen zijn heel ruim door de 3 volledige woonlagen! Je hebt de keuze uit 3 type woningen. Daarbij geniet iedereen van een tuin en één of twee balkons. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 150m² tot 165m². Binnen het plan zijn er privéparkeerplaatsen op het binnenterrein achter de tuinen.

De 30 comfortabele appartementen (koopsom indicatie vanaf ca. €270.000,- v.o.n.) vind je aan de zuidoostzijde van Schielanders. De appartementen van circa 80 tot 115m² zijn verdeeld over 8 woonlagen. In het gebouw zijn 2 liften. Per verdieping zijn er 4 appartementen. Dit geeft een prettig kleinschalig gevoel. Door de grote ramen zijn de appartementen heerlijk licht en kijkt u mooi uit. Opvallend zijn de riante buitenruimtes. 

Duurzaam wonen

Wie in Schielanders een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement koopt, is klaar voor de toekomst. Het plan is namelijk duurzaam ontwikkeld. Door bij de bouw optimaal te isoleren en rekening te houden met luchtdichtheid en ventilatie ontstaat een heel aangenaam leefklimaat.

Op het dak van het appartementengebouw en de woningen worden zonnepanelen geplaatst, er komt dubbele beglazing en iedereen heeft vloerverwarming.

Alle woningen worden voorzien van een warmterugwin unit (WTW) met balansventilatie. Hierdoor wordt de woning optimaal geventileerd met lucht van buiten die de woning wordt ingeblazen. Deze lucht wordt ook weer afgevoerd via de WTW unit. Die onttrekt warmte uit de lucht om het te gebruiken. 

Meld je vrijblijvend aan als belangstellende voor de nieuwsflits van Schielanders .