Sander Versluys

Zijn missie voor de Ronde Tafel was het creëren van zichtbaarheid in de stad. Schiedam positief in de schijnwerpers zetten. En dat is hem gelukt! In 2012 kwam het zelfs tot een dubbel wereldrecord met de Schiedamse lipdub en in 2014 organiseerde hij het succesvolle evenement Dutch Master Shortboard.

Sander Versluys ontwikkelt corporate documentaires met zijn eigen productiebedrijf. Eind maart was hij nog dagvoorzitter tijdens het evenement Business Not as Usual. “De handen uit de mouwen steken, dat geeft voldoening.”

Insider tips van Sander Versluys

Dag uit in S’DAM
“Ik ben verzot op Midden-Delfland. Ik zit graag op de fiets voor een tochtje door het Beatrixpark. Via Kethel de weilanden in. Wat Schiedam uniek maakt, is dat het grenst aan een enorm natuurgebied. Binnen 10 minuten zit je buiten, echt buiten. Een dagje uit in Schiedam begin ik met een onbijtje bij de Beurs, bij mede-Tafelaar Micheal en eindig ik bij Cotto e Mangiato waar je de lekkerste pizza’s kunt eten.”

Trots op S’DAM
“Als ik in Breda op het terras zit of in Hasselt in de kroeg sta en ik de merken Nolet, Bobby’s en Loopuyt op de kaart zie staan, ben ik enorm trots op ons mooie exportproduct.”

Favoriete evenement
“Mijn favoriete evenement is het Nederlands Jeneverfestival Schiedam. Het is niet massaal en heel erg Schiedams. Je ziet het vakmanschap, het enthousiasme en de trots van de distillateurs erin terug.”

S’DAM in een paar woorden
“De drie woorden die in me opkomen als ik aan Schiedam denk, zijn: Stad met potentie. Schiedam is een ruwe bolster. Met wat schaven en de juiste energie kun je er heel veel van maken.”