20 november 2021

Stiltewandeling Schiedam Centrum

Wanneer: Za 20 november
Start & Einde: Schiedam Centrum*
Hoe laat: Van 08:00 - 09:30 uur
Deelname: €15,00. Strippenkaart (3x): €37,50. Contant en gepast betalen
Aanmelden: rianne@riannecollignon.nl 
*Na aanmelding ontvang je de exacte startlocatie
Check hier alle wandelingen

Tijdens deze  stiltewandeling neemt Rianne jou mee de natuur in. Weg van de dingen die ‘moeten’ en alsmaar door rennen. We gaan luisteren, voelen, proeven en kijken.

Via je zintuigen de verbinding met de natuur beoefenen en door meditatieve bewustzijnsoefeningen ga je vertragen en verstillen. Je merkt op wat normaal onopgemerkt blijft. Je hoort wat normaal niet hoorbaar is.

Je gaat zien wat normaal niet zichtbaar is. Het ervaren van de stilte tijdens de stiltewandeling kan soms in het begin ongemakkelijk voelen. En juist in dit ongemak zit de ruimte naar meer verbinding met de natuur en vooral met jezelf. Ruimte doordat je niets weg hoeft te duwen, niets vast hoeft te houden, niets hoeft te veranderen, maar alles laat zijn zoals het is. 

Silence isn’t empty, it is full of answers 

Je weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze in jou zitten. Maar nog te vaak zit je in je hoofd, blijf je rondjes draaien en ga je door met de waan van de dag. Terwijl je voelt dat als er stilte in jou is en jij je gevoel laat spreken, de antwoorden als vanzelf tot je komen. Het onontdekte in jezelf naar bovenkomt. "De geluiden, de stilte. Het was er allemaal al, maar nu voelt het veel ruimer." 

Stilte is dichterbij dan je denkt. Om stilte te ervaren hoef je niet per se de stad uit. Je wandelt tijdens deze stiltewandeling in het centrum van Schiedam.

 

 

S'DAM TIPT!

Terug naar sport

Aanmelden