3 februari 2021 - 31 december 2021

Live vanuit I-Punt de WAAG met Olga vd Wal

Waar: Vanuit het I-Punt in de Waag
Wanneer: Woensdag 3 februari
Hoe laat: Vanaf 11 uur te zien
Check youtube

De 1e editie van Live vanuit I-PUNT de WAAG staat in het teken van het Jaar van de Vrijwilliger. Olga van der Wal, een enthousiaste vrijwilliger van de Voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam. 

Olga komt met plezier vertellen over haar ervaringen als vrijwilliger en leest een stukje voor uit het prentenboek van het jaar: Coco kan het van Loes Riphagen. 

Instagram & youtube

Je kunt de video ook op het YouTube kanaal van S’DAM bekijken. Via onze Instagram pagina brengen wij jou op de hoogte zodra de (nieuwe) video online staat. Vergeet ons dus niet te volgen en jouw notificaties aan te zetten, zo hoef je niets te missen.

 Lokale boekwinkels

Het Schiedams Boekhuis (Schiedam centrum)
Post Scriptum (Schiedam noord)

Who's next?

Ben jij een Schiedamse innovatieve trendy local die ‘Live vanuit I-PUNT de WAAG’ wil zijn en past jouw verhaal bij het stadsmerk S’DAM? Laat het ons weten via info@sdam.nl. Wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerpers.

 

Live vanuit i-punt de Waag

VRIJWILLIGER WORDEN?

De Bibliotheek Schiedam is op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van taal en digitale vaardigheden. Heb jij, na het kijken van dit filmpje, interesse om vrijwilliger te worden?

Klik dan hier en meld je aan! Jouw bijdrage kan een groot verschil maken voor mede-Schiedammers.


Aanmelden