24 oktober 2020 - 6 december 2020

CTRL+S

Waar: Hoogstraat 85
Wanneer: Van 24 oktober t/m 6 december
Hoe laat: wo t/m za 10 - 18 u, zo 13 - 18 u 
Op afspraak: e-mail naar info@openartexchange.com
Check: www.openartexchange.com

Deze tentoonstelling met recente schilderijen, collages, textiele werken en een installatie, toont de wereld volgens Laftmonk (Frankrijk/US), beeldend kunstenaar, ontwerper en sociale kunstbeoefenaar.

CTRL+S

In CTRL+S speelt Laftmonk met de verschillende technieken en stijlen die ze zich door de jaren heen eigen heeft gemaakt en gaat over haar recente studie naar sociale identiteiten. Complexe geometrische textiele weeftechnieken versmelten met schilderkunst, fotografie en collage, resulterend in ingetogen surrealistische psychologische portretten met invloeden van onder meer Francis Bacon, maar ook meer kleurrijke abstracte afbeeldingen met street art invloeden al dan niet in combinatie met intrigerende textiele sculpturen en een installatie.

Ze bouwt met dit alles naadloos een synthese van de ideeën en concepten in haar oeuvre, die draaien om de nieuwe wereld die zich continu aan ons ontvouwd. Deze wereld is kwetsbaar en uiteengevallen, voortdurend in transformatie, met een dringende behoefte aan een nieuwe balans, een veilige haven. 

De tentoonstelling loopt t/m 6 december. 

 

Foto Detailfoto ‘Base For A Red Vine’ van Laftmonk (©OpenArtExchange) 


Aanmelden